back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πλούσια αθλητικά δρώμενα από τον ΟΠΑΝΔΑ

Διαβάστε επίσης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων προχωράει στην πλήρη αντικατάσταση ταμπλώ και στεφανιών των επόμενων 5 γηπέδων μπάσκετ, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τα αιτήματα των κατοίκων των διαμερισμάτων της Αθήνας.

Η ανακατασκευή των πρώτων πέντε γηπέδων μπάσκετ αφορά περιοχές του 5ου και του 6ου δημοτικού διαμερίσματος ενώ οι διευθύνσεις με τα γήπεδα που έχουν επιλέγει από τον ΟΠΑΝΔΑ αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Παράλληλα, μετά τις εργασίες στο γήπεδο της Θερμίδας, ο ΟΠΑΝΔΑ προχωρά στην πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 που βρίσκεται στην οδό Χέλντραιχ 15, στο Νέο Κόσμο.

Ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας

Στην τελική ευθεία είναι επίσης και οι προετοιμασίες του ΟΠΑΝΔΑ για την διεξαγωγή του ημιμαραθώνιου της Αθήνας στις 22 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος. Σημειώνεται ότι στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αναμένεται να τρέξει και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας , ενω ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Γιούρκας Σεϊταρίδης μας αποκάλυψε ότι του εχρι γίνει πρόταση από τον κ. Τεντόμα για να τρέξουν μαζί στην διαδρομή.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: «Τρέχουν πολύ σημαντικά πράγματα στον τομέα των αθλητικών δρώμενων στον ΟΠΑΝΔΑ»

Ειδικότερα, για τα αθλητικά δρώμενα του ΟΠΑΝΔΑ μίλησε στον 9.84 ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιούρκας Σεϊταρίδης. «Αυτή την στιγμή τρέχουν πολύ σημαντικά πράγματα στον τομέα των αθλητικών δρώμενων στον ΟΠΑΝΔΑ. Τα τρία πιο σημαντικά είναι οι εργασίες που ξεκίνησαν ήδη για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 που βρίσκεται στην οδό Χέλντραιχ 15, στο Νέο Κόσμο. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν περίπου σε ένα μήνα και ο Δήμος θα παραδώσει στους δημότες του ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο. Το δεύτερο είναι ότι βρισκόμαστε σε διαδικασία αναζήτησης σε ποια γήπεδα μπάσκετ του δήμου θα βάλουμε καινούργια ταμπλό και μπασκέτες. Σε δυο εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε ακριβώς. Και το τρίτο είναι η διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας στις 22 Μαρτίου, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δρώμενα. Στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αναμένεται να τρέξω και εγώ μετά από πρόσκληση που μου απηύθυνε ο φίλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Τεντόμας».

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα