back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η αγάπη το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διαβάστε επίσης

Ρομαντικό δείπνο για δυο, βόλτες σε παραλιακά μέρη, αλλά και ατομικό παιχνίδι για μπιλιάρδο είναι ορισμένες από τις απαιτήσεις των «Βαλεντίνων» για την σημερινή μέρα των ερωτευμένων.

Απαιτήσεις για όλα τα γούστα… Σε ό,τι αφορά το τι περιμένουν από τον Θεό του έρωτα, η απάντηση είναι αυτονόητη και μονολεκτική : «Αγάπη»! Στον αντίποδα, οι ελεύθεροι και ελεύθερες, που στο ίδιο ερώτημα τόνισαν ότι αυτό που περιμένουν από τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να κάνει το θαύμα του και να τους φέρει σύντομα τον μεγάλο έρωτα και την αγάπη. Από την άλλη πλευρά, ελεύθεροι και ελεύθερες που σφυρίζουν αδιάφορα δηλώνοντας ότι δεν πιστεύουν στον Βαλεντίνο και κατά συνέπεια δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από τον Άγιο που έχει συνδεθεί με τον έρωτα.

Ο Αθήνα 9.84 βρέθηκε σήμερα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και μίλησε με νέους και νέες για την σημερινή μέρα, για το που θα περάσουν τη νύχτα, αλλά και τι περιμένουν από τον Βαλεντίνο. Οι περισσότεροι φαίνεται να επιλέγουν το ρομαντικό δείπνο για δυο ενώ οι δεσμευμένες που ο καλός τους λείπει στην επαρχία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής δηλώνουν ότι θα περάσουν τη νύχτα με αγαπημένες κολλητές φίλες ή σπιτι στο… τηλέφωνο με τον καλό τους.

Υπάρχουν βέβαια και οι extreme Βαλεντίνες που δηλώνουν ότι η νύχτα των ερωτευμένων συνδυάζεται με μια παρτίδα μπιλιάρδου για δυο μιας και δυο είναι fan του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, οι ελεύθεροι και οι ελεύθερες τονίζουν ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντινου αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα