back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: «Να μην έρθει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα ότι δε μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αποψινού (7μμ) πρώτου τελικού Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών με τον Παναθηναϊκό αν είναι παρών ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας».

Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως το κλίμα είναι τεταμένο στα τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μετά τα όσα έχουν γίνει κυρίως μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των δύο συλλόγων, καθώς μάλιστα σαν σήμερα πέρσι ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα