back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεγάλο πρόβλημα τα διπλοπαρκαρίσματα σε Τοσίτσα και Στουρνάρη

Διαβάστε επίσης

Το φαινόμενο των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων σε οδούς όπως η Τοσίτσα και η Στουρνάρη, αποτελεί πλέον μεγάλο πρόβλημα για την πόλη.

Και δεν είναι μόνο η… έκπληξη και η αγανάκτηση των οδηγών όταν διαπιστώνουν ότι το όχημα τους είναι «παγιδευμένο από άλλα οχήματα που είναι παρκαρισμένα δίπλα τους, αλλά και η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα αστικά λεωφορεία, τα οποία εγκλωβίζονται και δεν μπορούν να περάσουν. Πρόκειται για ένα ζήτημα που υφίσταται για πολλούς μήνες στους συγκεκριμένους δρόμους, με αποτέλεσμα η δυσφορία των οδηγών και των κατοίκων να γίνεται εντονότερη.

Κορομάντζος: «Δράσεις παντού»

«Το πρόβλημα των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων αντιμετωπίζεται ήδη. Εμείς επικεντρώνουμε τη δράση μας σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η Σόλωνος, η Πατριάρχου Ιωακείμ, η 3ης Σεπτεμβρίου και η Μητροπόλεως. Είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας να παρέμβουμε και στα σημεία αυτά για να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Βασίλης Κορομάντζος.

Πρόσθεσε, πως οι 35000 κάτοικοι των Εξαρχείων «ζητούν λύσεις» προκειμένου να αντιμετωπιστούν αντίστοιχα προβλήματα της περιοχής, ενώ κατέληξε ότι «θα έχουμε δράσεις παντού». Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ζητούν αστυνόμευση και ελέγχους στην περιοχή για το θέμα των διπλοκαρκαρισμένων και της παράνομης στάθμευσης στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο.

Κώστας Κορέλης – Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα