back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κύπελλο: Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Με αρκετούς βασικούς στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός στον σημερινό επαναληπτικό με τη Λαμία, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 18:00-Cosmote Sport 2. Την περσινή σεζόν στην ίδια φάση της διοργάνωσης οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκλειστεί από την ομάδα της Φθιώτιδας και σίγουρα δεν θέλουν να τύχουν θύματα έκπληξης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να προβληματίζεται για τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα με τη Λαμία. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τσιμίκα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα