back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός-Για την υπεράσπιση του 2-0 ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Τη μεγάλη ανατροπή θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Να υπερασπιστεί το 2-0 της Τούμπας ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις 20:00-Cosmote Sport 1. Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Να υπερασπιστεί το 2-0 ο ΠΑΟΚ

Με οδηγό την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης στην Τούμπα, ο Αμπέλ Φερέιρα εκτιμά πως αν η ομάδα του πετύχει ένα γκολ, θα καταφέρει να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Την εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα