back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Δώνης αποφασίζει για τον Ινσούα

Διαβάστε επίσης

Ο Εμανουέλ Ινσούα θέλει όσο τίποτα να παίξει στον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και είναι διατεθειμένος να ρισκάρει, παρόλο που δεν είναι ιατρικά έτοιμος.

Ο Ινσούα είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, παρά το ότι δεν έχει πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός αμυντικός ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, το οποίο μπορεί χθες να υποχώρησε σε ένα βαθμό,  αλλά δεν είναι ιατρικά έτοιμος να αγωνιστεί. Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί αλλά στην περίπτωση που ο τραυματισμός του επιδεινωθεί, θα χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιες επιπλέον εβδομάδες, κάτι που είναι διατεθειμένος να ρισκάρει.

Ο τελευταίος λόγος στην περίπτωση του Ινσούα ανήκει στον Γιώργο Δώνη που θα αποφασίσει σήμερα αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να παρατάξει το γνώριμο σχήμα επαναφέροντας στο βασικό σχήμα τους Κουρμπέλη, Νάγκι, Ζαχίντ και Μακέντα. Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων, εκτιμάται ότι περίπου 25.000με 30.000 θεατές θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Τετάρτης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα