back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίθεση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ κατά του Αλαφούζου

Διαβάστε επίσης

Ευθεία επίθεση στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της ομάδας «Θύρα 13» με αναφορές κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη.

Η «Θύρα 13» με ανακοίνωσή της στρέφεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του υπενθυμίζει όσα ξέχασε στην κατάθεσή του, εξαιτίας της «λυκοφιλίας του με τον τωρινό ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και κατηγορούμενο για το μισό ποινικό κώδικα».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην ανακοίνωσή τους κάνουν αναφορά στις ομάδες με τις οποίες ο Ολυμπιακός διατηρούσε στο παρελθόν… εξαιρετικές σχέσεις, ενώ παράλληλα καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό «παρών» στον επαναληπτικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

«Λαός που ξεχνάει το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!!

Έτσι λέει μία σοφή ελληνική παροιμία. Και επειδή εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να ξαναζήσουμε αυτά πού ζούμε 25 χρόνια τώρα, θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, αφού ο ανίκανος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έπαθε αμνησία και για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου, πού δυστυχώς έχει τις τύχες του στα χέρια του.

Η λυκοφιλία του με τον τωρινό ιδιοκτήτη και κατηγορούμενο για το μισό ποινικό κώδικα, της πιο σιχαμένης ΠΑΕ παγκοσμίως, τον ανάγκασε να αναφερθεί μόνο στον προηγούμενο παραγκάρχη. Παρόλο πού από τότε, έχουν περάσει περισσότερα χρόνια, εμείς δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις αμέτρητες κλοπές εναντίον της ομάδας του Κυράστα, της ομάδας της Ριζούπολης, η οποία μετά πήρε το Euro του 2004 με την εθνική Ελλάδος, τις κλοπές των ομάδων πού επί δεκαετίες διέπρεπαν στην Ευρώπη, ενώ οι άλλοι μέτραγαν τεσσάρες και πεντάρες από το κάθε χωριό.

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, τις επόμενες κλεψιές του τωρινού του φίλου, πού δίδαξε ήθος, έβγαλε δικούς του νόμους για το offside, πού μαζί με τον Κόκκαλη, είχαν γύρω στις 18 ομάδες δορυφόρους ανέβαιναν στην Α και έπεφταν στην Β Εθνική αναλόγως με τα συμφέροντα τους, τις ομάδες πού διοικούσαν οι κουμπάροι τους, τα ξαδέρφια τους, οι γυναίκες τους.

Αλλά τότε κανένας κρατικός μηχανισμός δεν ευαισθητοποιήθηκε, να ψάξει σε ποιον ανήκει ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης ,ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, ο Πανιώνιος, ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα-Κασσιόπη, πιο παλιά ο Πανηλειακός, η Προοδευτική, το Αιγάλεω, η Χαλκηδόνα-Ατρόμητος κι όλα αυτά τα μπουρδέλα, άλλα με ιστορία κι άλλα χωρίς, πού αυτή η σιχαμένη ΠΑΕ τα είχε υποχείρια της και εξυπηρετούσαν πάντα τα συμφέροντα της.

Ας μας πει ένας απ’ αυτούς τους ευαίσθητους κρατικούς φορείς έστω, πού ανήκε η Ξάνθη πριν. Πόσοι πρέπει να καταθέσουν για να θεωρηθεί ένα παιχνίδι του ΟΣΦΠ στημένο; 3 παίχτες; 2 παράγοντες και 2 παίχτες; 5 παράγοντες κ 16 παίχτες; Ο τότε πρόεδρος της Βέροιας ποια ομάδα έχει τώρα; Ποιος πληρώνει τον Ιντέγιε; Ποιος πλήρωνε τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο;…» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα