back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Τήρηση κανόνων ή αποβολή ομάδων από την Ευρώπη

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκαν χθες οι διήμερες επαφές του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με την UEFA στην Ελβετία, όπως και η επικοινωνία του με τη FIFA έπειτα από την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναλάβει ο ίδιος να μιλήσει με τους ξένους, όντας άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

τις συναντήσεις αυτές διαπιστώθηκε μια βασική συναντίληψη για τα ζητήματα που συζητήθηκαν και αφορούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει φτάσει σε τέλμα. Γι’ αυτό άλλωστε και αποφάσισε η ελληνική πλευρά να αναζητήσει λύσεις από τους ξένους αξιωματούχους, βλέποντας την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου και τίποτα να μην διορθώνεται.

H UEFA συμφώνησε να παρέχει τεχνική βοήθεια στην χώρα μας, ενώ από την ελληνική πλευρά υπήρξε πλήρης πολιτική δέσμευση ότι οι προτάσεις αυτές θα υλοποιηθούν στο ακέραιο και πως σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων που θα υιοθετηθούν, θα γίνεται αποβολή των ομάδων μας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μένει βέβαια να αποσαφηνιστούν ποιοι θα είναι αυτοί οι κανόνες που θα τεθούν από την πλευρά της UEFA προς το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δίνεται τελεσίγραφο προς τη χώρα μας. Είτε θα υπάρξει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και υλοποίηση όσων ζητηθούν, αλλιώς θα έχουμε Grexit.

Newsroom Αθήνα 9,884

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα