back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: «Δεν έχει κλείσει το θέμα του Brexit»

Διαβάστε επίσης

«Δεν έχει κλείσει το θέμα του BrexitTώρα υπάρχει η συμφωνία αποχώρησης, δεν υπάρχει η συμφωνία της σχέσης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

«Εμείς να μείνουμε με τη γλυκιά αίσθηση ότι δεν είμαστε εμείς στη θέση της Μεγάλης Βρετανίας (σ.σ.σχετικά με τα όσα έγιναν το 2015 για Grexit), υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στη Νόνη Καραγιάννη. Παράλληλα, ο Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα, διότι από τη μία πλευρά είναι φίλοι μας και άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και άνθρωποι που ήταν με το remain, υπάρχει συναισθηματική φόρτισή ότι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν τη χώρα τους να μπαίνει σε μία μεγάλη περιπέτεια. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ένα συναίσθημα για εμάς που μένουμε, ότι πλέον δεν υπάρχει άλλοθι. Το άλλοθι ότι κάποιοι δεν θέλουν την εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και περισσότερο το Ηνωμένο Βασίλειο, πλέον δεν υπάρχει αυτό το άλλοθι».

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «για θέματα που αφορούν το προσφυγικό και τα θέματα ενιαίας  εξωτερικής πολιτικής άμυνας, πλέον οι Γερμανοί θα είναι αντιμέτωποι με το πρόβλημα, χωρίς να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το άλλοθι, διότι η Πολωνία όσο και να βάζει κάποια προσχώματα, δεν είχε το βάρος του Ηνωμένου Βασιλείου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα