back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χασάν

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, με τον 26χρονο Αιγύπτιο επιθετικό να επιστρέφει για δεύτερη φορά στους ερυθρόλευκους.

Ο Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Το πρωί της Τετάρτης ο Αιγύπτιος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους. Αποτελούσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να κάνει το χατήρι του προπονητή της ομάδας.

Στο πρώτο του πέρασμα από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του πέρυσι. Σε 32 παιχνίδια σημείωσε 15 γκολ και αποτέλεσε τον βασικό επιθετικό στα πλάνα του Μαρτίνς.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός (26 ετών) θα φορέσει για δεύτερη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, μετά την περσινή του παρουσία στην ομάδα μας”.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χασάν δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα και ανυπομονώ να σας δω στο Καραϊσκάκη και να νιώσω τη στήριξή σας! Θα δώσω τα πάντα για να κάνουμε δικό μας το πρωτάθλημα”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα