back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το δοκάρι σταμάτησε τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

 

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε δοκάρι με τον Γκιγιέρμε, είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουχαλάκη, αλλά έμεινε στο 0-0.

Στο 4’ ο Ολυμπιακός έφτασε μία ανάσα από το γκολ όταν έβγαλε κόντρα επίθεση με τον Μασούρα να περνάει μαγική μπαλιά στον Μπουχαλάκη, ο οποίος ήταν μόνος απέναντι από τον Μπάρκα, αλλά με το κακό του πόδι, το δεξί, έκανε το σουτ και ο πορτιέρε των γηπεδούχων απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 47’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ για τον Λιβάια που βγήκε απέναντι από τον Σα αλλά ο πορτιέρε του Ολυμπιακού αντέδρασε σωστά και κράτησε το 0-0.
Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά τον έλεγχο του αγώνα και στο 62 έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ, ο Βράνιες έδιωξε λανθασμένα σε έναν χώρο που ήταν μόνος του ο Γκιγιέρμε, αλλά αυτός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στάδιο: Σπύρος Λούης

Διαιτητής: Γιουγκ (Σλοβενία)

VAR: Κουμπαράκης (Θράκης)

Σκόρερ:

Κίτρινες: 70’ Σιμόες

Κόκκινη: 87’ Σιμόες

Συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι (31’ Ολιβέιρα), Κρίστιτσιτς, Βέρντε (77’ Αλμπάνης), Λιβάια (89’ Σβάρνας), Μάνταλος

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (83’ Σουντανί), Βαλμπουενά (90’ Φορτούνης), Μασούρας (67’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα