back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυση κατά της Ράικου καταθέτουν οι συνήγοροι του Παπαγγελόπουλου

Διαβάστε επίσης

Προσφυγή στα ποινικά και αστικά δικαστήρια προαναγγέλλει ο τέως αναπληρωτής υπουργός κατά της Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με αφορμή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της πρώην εισαγγελέως εγκλημάτων κατά της διαφθοράς, αντεισαγγελέως εφετών Ελένης Ράικου ενώπιον των μελών της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα ως συνήγοροι υπεράσπισης του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Μόλις λάβουμε την κατάθεση της κ. Ράικου από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή της προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι διαρροές, θα καταθέσουμε αγωγή αποζημίωσης και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της κυρίας Ελένης Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου για τις εν γνώσει της ψευδείς καταθέσεις της.

Οι αναφορές της αυτές, όπως τουλάχιστον έχουν διαρρεύσει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με προηγούμενες αναφορές της και αυτό προκύπτει από έγγραφα και από τα αδιαμφησβήτητα γεγονότα .

Πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα