back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Big-4: Τα δώδεκα πρόσωπα που θα παραστούν στη συνάντηση

Διαβάστε επίσης

Στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «Big 4» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Οι Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός), Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μελισσανίδης (ΑΕΚ) και Ιβάν Σαββίδης (ΠΑΟΚ), θα βρεθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί και σίγουρα η συνάντηση τους συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, σε μία περίοδο που το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα.

Τη συνάντηση συγκάλεσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και o Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, οι οποίοι και θα παραστούν, μαζί με τους Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA). Προσκλήθηκαν επίσης οι πρόεδροι της ΕΠΟ και της Super League, Βαγγέλης Γραμμένος και Μηνάς Λυσάνδρου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα