back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ομόφωνα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του Αθήνα 9,84

Διαβάστε επίσης

Ομόφωνα πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθήνα 9,84 μετά από την ομόφωνη εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος του “Αθήνα 9,84” κ. Νίκη Αραμπατζή οι τροποποιήσεις αφορούσαν κυρίως στη δημιουργία νέας διεύθυνσης που σηματοδοτεί και τη νέα στρατηγική στον σταθμό, που είναι η διεύθυνση portal και ηλεκτρονικών μέσων.
«Στην εποχή όπου το διαδίκτυο είναι η κύρια πηγή ενημέρωσης δεν μπορεί ο Αθήνα 9,84 να μειονεκτήσει σε αυτόν τον τομέα» τόνισε η πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και κατέληξε «κατά τα λοιπά εναρμονίσαμε τον κανονισμό με την κείμενη νομοθεσία και τον εκσυγχρονήσαμε με βάση τις ανάγκες τις πραγματικές του σταθμού και με το υπάρχον δυναμικό του.

Tο Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε επίσης ομόφωνα την επιχειρηματολογία της προέδρου για το κατεπείγον του θέματος να συζητηθεί προ ημερησίας.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως είπε η κ. Αραμπατζή, στις 2 Φεβρουαρίου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα παρουσιαστεί το νέο ηχητικό σήμα καθώς και το νέο Logo του σταθμού σηματοδοτώντας την νέα του αρχή στα ερτζιανά.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα