back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μέσι σκόραρε και ο Σετιέν έκανε ντεμπούτο με το δεξί

Διαβάστε επίσης

Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και το ντεμπούτο του Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα συνδυάστηκε με δύσκολη επικράτηση 1-0 επί της Γρανάδα, στην παρθενική νίκη των μπαλουγκράνα για το 2020.

Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα επικράτησε της μαχητικής Γρανάδας και επανήλθε στην κορυφή της Primera Division ξεπερνώντας την Ρεάλ Μαδρίτης στην ισοβαθμία.

Η Γρανάδα έμεινε με δέκα παίκτες στο 69΄με τον Χερμάν να βλέπει δύο κίτρινες μέσα σε δέκα λεπτά. Η αριθμητική υπεροχή της Μπαρτσελόνα φάνηκε αμέσως με τους Καταλανούς να βρίσκουν κενούς χώρους και να φτάνουν στο γκολ. Στο 76′ Ο Πουτς έδωσε Μπουσκέτς, αυτός στον Μέσι που με την μία έκοψε στον Γκριεζμάν. Ο Γάλλος τσίμπησε την μπάλα προς τον Βιδάλ, αυτός πάτησε στον Μέσι και ο Αργεντινός με πλασέ άνοιξε το σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η Μπαρτσελόνα έψαξε ένα δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ, αλλά το σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μην ξεκινήσει τη θητεία του στον πάγκο της ομάδας ο Κίκε Σετιέν με γκέλα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα