back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Δένδια – Χάφταρ

Διαβάστε επίσης

Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια συο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Χαλίφα Χαφτάρ στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) έφθασε εκτάκτως το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα και λίγο μετά τις 10 το πρωί πέρασε το κατώφλι του υπουργείου Εξωτερικών. Στη συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Νίκο Δένδια αναμένεται να επιχειρηθεί ένας συντονισμός εν όψει της διάσκεψης της Κυριακής στη γερμανική πρωτεύουσα, στην οποία η Ελλάδα δεν προσκλήθηκε.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Πέμπτης, ιδιωτική συνάντηση του κ. Δένδια με τον στρατάρχη Χάφταρ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Λιβύης, εν όψει της διεθνούς διάσκεψης του Βερολίνου της προσεχούς Κυριακής είχαν χθες οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου και της Ελλάδας, Σάμεχ Σούκρι και Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα