back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμβόλαιο θανάτου εναντίον της, κατήγγειλε στην Προανακριτική της Βουλής, η Ελένη Ράϊκου

Διαβάστε επίσης

«Αισθάνθηκα πως εκβιάζομαι», φέρεται να κατέθεσε η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράϊκου, περιγράφοντας στα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ένα σκηνικό αφόρητων πιέσεων που φαίνεται να δέχθηκε από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Μάλιστα, η κ.Ράϊκου ,φέρεται να είπε ότι υπήρξε συμβόλαιο θανάτου εναντίον της,επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις Παπαγγγελόπουλου να στείλει τη δικογραφία στη Βουλή για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία εις βάρος τους.

«Μετά την άρνησή μου να ενδώσω και να στείλω το φάκελο στη Βουλή, αλλά και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο», που με κατηγορούσε για απόκρυψη στοιχείων , κατάλαβα πως υπήρξε συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου», φέρεται να είπε, συμπληρώνοντας ότι τότε θυμήθηκε την περίπτωση Τσατσάνη που είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

Η κ. Ράϊκου, μίλησε σύμφωνα με πληροφορίες, για μπαράζ πειθαρχικών διώξεων που παρήγγειλε εναντίον της ο κ.Παπαγγελόπουλος. «Τα πειθαρχικά αποσκοπούσαν στο να κάμψουν το δικαστικό μου φρόνημα και να με διώξουν από το Σώμα», φέρεται να κατέθεσε η πρώην προϊσταμένη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Διευκρίνιση για λογαριασμούς συζύγου Ράϊκου
Η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διευκρινίζει ότι ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής με έγγραφο του ζήτησε να αποσταλούν στη Βουλή το αργότερο ως σήμερα τα συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία και εστάλησαν. Επισημαίνει ότι στο γραφείο της δεν έχει διαβιβαστεί κανένα άλλο αίτημα από τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για αποστολή άλλων στοιχείων.

Δήλωση Δημήτρη Παπαγγελόπουλου
Αυτοπαγιδευμένη στο βούρκο των ευθυνών και των ψεμάτων της η κα Ράϊκου προσπαθεί με νέα βρωμερά ψέματα να σωθεί.
Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται και να βουλιάζει πιο βαθιά στο βούρκο της.
Μόλις ολοκληρώσει τη μυθιστορηματική, παραληρηματική, ρυπαρή και δυσώδη κατάθεσή της θα τοποθετηθώ συνολικά και θα ενεργήσω όπως της αξίζει.

Δημήτρης Ράντος – Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα