back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Επανεκκίνηση με Άλμπα με στόχο την 8αδα

Διαβάστε επίσης

Η δεύτερη θητεία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό ξεκινάει στο σημερινό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague απέναντι στην Άλμπα στο οποίο θα τιμηθεί ο Σπανούλης από την ΚΑΕ, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ στις 21.00, Novasports 2, με στόχο να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη τους επί της Βαλένθια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κάνει την επανεμφάνισή του στην Euroleague έπειτα από ένα περίπου χρόνο, αφού πέρυσι τέτοια εποχή είχε λύσει τη συνεργασία του με τη Χίμκι, την τελευταία ομάδα που είχε προπονήσει.

Στη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» θα είναι κανονικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος χθες έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης και θα αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματίας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 13η θέση με ρεκόρ 7 νίκες και 11 ήττες, την ώρα που ο 8ος Ερυθρός Αστέρας είναι στο 9-9 και ο 7ος Παναθηναϊκός και η 6 Αρμάνι στο 10-8. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν αρκεί μόνο να κάνουν εκείνοι σερί νικών, αλλά θα πρέπει και οι αντίπαλοι τους να έχουν απώλειες στη συνέχεια της διοργάνωσης. Άλλωστε όπως τόνισε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στόχος είναι η 8αδα και πρέπει να πάρουν 11 νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια για να τον επιτύχουν.

Η Άλμπα, που μοιράζεται την τελευταία θέση με Ζαλγκίρις και Ζενίτ (5-13), δεν θα έρθει στο Φάληρο για να παραδωθεί. Ο Αΐτο Ρενέσες αυτή τη φορά έχει γεμάτο οπλοστάσιο, καθώς οι Πέιτον Σίβα, Τάιλερ Κάβανο και Γιοχάνες Τίμαν έχουν αποθεραπευτεί, ενώ μοναδικός απών είναι ο Στέφαν Πένο.

Οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Η ΚΑΕ βραβεύει το Βασίλη Σπανούλη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της, αφού ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τον αρχηγό της, Βασίλη Σπανούλη ο οποίος στο ματς με την Φενέρμπαχτσε ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα