back to top
21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Βαλβέρδε, ανακοινώθηκε ο Κίκε Σετιέν

Διαβάστε επίσης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των «Μπλαουγκράνα» τα ξημερώματα της Τρίτης. Στη θέση του Βάσκου ο Κίκε Σετιέν.

Τέλος εποχής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα έπειτα από 2,5 χρόνια συνεργασίας. Το διοικητικό συμβούλιο των «μπλαουγκράνα» συνεδρίασε και έλαβε την τελική απόφαση του, ενημερώνοντας και τον Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος είχε ήδη πακετάρει ήδη τα πράγματά του, ενώ σήμερα όπως ενημέρωσε η διοίκηση, η προπόνηση της ομάδας θα είναι κλειστή χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, ώστε ο Βαλβέρδε να αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του ισπανικού Super Cup, αλλά οι προβληματισμοί αφορούσαν κυρίως τις εμφανίσεις της ομάδας.

Πάντως, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε ήδη συζητήση με τον διάδοχο του και λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της διακοπής της συνεργασίας με τον Βαλβέρδε, γνωστοποίησε την πρόσληψη του Κίκε Σετιέν για τα επόμενα 2,5 χρόνια.


Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα