back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σύνταγμα

Διαβάστε επίσης

Δράση αιμοδοσίας οργανώνει σήμερα και αύριο το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο μετρό του Συντάγματος, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Με τίτλο «Χειμώνας 2020», που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «4 Εποχές της Αιμοδοσίας», ο ΕΚΕΑ καλεί τον κόσμο να προσέλθει στο Σύνταγμα και να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

Η αιμοδοσία είναι αναγκαία κάθε εποχή του χρόνου και είναι σημαντικό να καλλιεργηθεί στην κοινωνία η κουλτούρα του εθελοντή-αιμοδότη.

Στο πλαίσιο αυτό το Εθνικό Κέντρο Εθλοντικής Αιμοδοσίας διοργανώνει δράσεις ανά περιόδους -4 κάθε χρόνο- προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

“Προσδοκούμε σε νέους ανθρώπους και σε αύξηση του εθελοντικού αίματος, καθώς Η ανάγκη είναι αυξημένη λόγω των ιώσεων” δήλωσε στον Αθήνα 984 η επισκέπτρια υγείας και εργαζόμενη στο ΕΚΕΑ, Νάνσυ Ζώκα.

Πρόσθεσε πως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στις τελευταίες εθελοντικές αιμοδοσίες έρχονται νέοι, σε ηλικία, άνθρωποι. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ο κόσμος αρχίζει και συνειδητοποιεί τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας”.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

               

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα