back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε εξέλιξη η εκδίκαση στην ΕΕΑ, με τον Ολυμπιακό παρόντα και τον Κούγια εκτός

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται από τις 12:45 η εκδίκαση της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι παρούσα ως καταγγέλλουσα ενώ εκτός αιθούσης ο Αλέξης Κούγιας για πρόσθετη παρέμβαση.

Μετά από διακοπή δύο περίπου ωρών, η εκδίκαση συνεχίζεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, χωρίς την παρουσία του Αλέξη Κούγια, καθώς δεν του επιτράπηκε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση, κρίνοντας πως δεν υπάρχει ορατό έννομο συμφέρον από πλευράς της ΑΕΛ. Ο γνωστός ποινικολόγος αποχωρώντας τόνισε πως “καταθέσαμε την επιχειρηματολογία μας και γιατί θεωρούμε πως ιδιοκτήτης της Ξάνθης είναι ο Ιβάν Σαββίδης”.

Παράλληλα, η Επιτροπή απέρριψε το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Ακρίτες λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού μετά την προσκόμιση των δικών του στοιχείων. Επίσης απορρίφθηκε το αίτημα της Ξάνθης να μαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά.

Η διαδικασία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί το βράδυ. Η απόφαση που θα ληφθεί από την ΕΕΑ δεν θα αφορά σε συγκεκριμένη ποινή. Θα υπάρξει ένα πόρισμα, που θα σταλεί στα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας τα οποία θα επιληφθούν του θέματος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα