back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακόπηκε προσωρινά η συνεδρίαση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Διαβάστε επίσης

Η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη που έχει καταγγείλει ο Ολυμπιακός, ξεκίνησε το πρωί στην ΕΕ. Η εκδίκαση διακόπηκε προκειμένου να εξεταστούν τέσσερα αιτήματα που κατατέθηκαν από τις συμμετέχουσες στην διαδικασία πλευρές. 

Η πλευρά της Ξάνθης ζήτησε αναβολή της διαδικασίας λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη ή να διακοπεί η διαδικασία ως τις 14:00 για να προλάβει να πάει στην αίθουσα.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης κατατέθηκαν δύο αιτήματα. Αρχικά να αναπτύξει η πλευρά του Ολυμπιακού τις θέσεις της και εν συνεχεία να αποχωρήσει και να μην παρίσταται στη συνέχεια της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά και να απορριφθεί η πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ, για την οποία πήγε στην αίθουσα ο Αλέξης Κούγιας. Από την πλευρά της Ξάνθης ζητήθηκε να μαγνητοφωνηθούν όσα θα ειπωθούν για τα πρακτικά.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των ομάδων έχουν αποσυρθεί από την αίθουσα, αναμένοντας τις εξελίξεις. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσωπείται από τη Λίνα Σουλούκου τον Νίκο Γαβαλά, τον Δημήτρη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Χατζησαββάογλου. Η Ξάνθη εκπροσωπείται από την Γιώργο Στράτο, ενώ ο ΠΑΟΚ από τους Μαυρομάτη και Μπίρδα.

Στη διαδικασία βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατέθεσε ένα έγγραφο για τους λόγους σύστασης της Λίγκας και τις υποχρεώσεις των μελών της.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα