back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμος Αθηναίων ομορφαίνει την πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα συντονισμένη παρέμβαση καθαριότητας και αποκατάστασης σε μια περιοχή της πόλης, που αποτελεί χώρο αναψυχής αλλά και καθημερινό πέρασμα για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες, έκανε το πρωί ο Δήμος Αθηναίων.

Στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Κάτω Πατήσια οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης καθάρισαν και έπλυναν την περιοχή με δύο πλυστικά μηχανήματα χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά-απολυμαντικά. Φρόντισαν ταυτόχρονα να απομακρύνουν από την πλατεία και τους γύρω χώρους αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εστία κινδύνου για παιδιά και μεγάλους. Το προσωπικό του τμήματος ειδικών εργασιών έβαψε όλα τα παρτέρια της πλατείας καθώς και τα παγκάκια, τα καλαθάκια (κάποια από τα οποία αντικαταστάθηκαν με καινούργια) και τα μεταλλικά καλύμματα των ηλεκτρικών πινάκων στα οποία υπήρχαν γκράφιτι.

[su_slider source=”media: 153240,153239,153237,153236,153235″ title=”no”]

Η πλατεία Αγίας Παρασκευής καθαρίστηκε, ομόρφυνε κι έγινε πιο φιλική και φιλόξενη για τους δημότες σε μια ακόμα δράση από αυτές οι οποίες πραγματοποιούνται παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα εργασιών (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός, τεχνικές παρεμβάσεις) του Δήμου Αθηναίων στις 129 γειτονιές της πόλης.

«Είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας, όχι μόνο να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες σε όλους τους δημόσιους χώρους αλλά και να τους διατηρήσουμε καθαρούς και περιποιημένους. Δεν είναι μία προσπάθεια που ξεκινά και τελειώνει. Έγινε μέρος της καθημερινής λειτουργίας μας, της αδιάκοπης δουλειάς των υπηρεσιών μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία και όπου χτυπά η καρδιά της πόλης» τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα