back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στην πόρτα της εξόδου Ριντ και Τσέρι, επιστρέφει ο Χαραλαμπόπουλος

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικές αλλαγές ξεκινάνε στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς οι Ριντ και Τσέρι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου έπειτα από πειθαρχικά παραπτώματα.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά μετά την ήττα της από τη Φενέρμπαχτσε είδε τις ελπίδες της για οκτάδα να ελαχιστοποιούνται και αναμένονται μεγάλες αλλαγές με τον Κεμζούρα να είναι έτοιμος για αποχώρηση και με αρκετούς παίκτες να τον ακολουθούν.

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Τσέρι με το επεισόδιο που είχε στην προπόνηση με τον Μπάλντουιν, έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου, αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός. Την ίδια τύχη φαίνεται πως θα έχει και ο Ουίλι Ριντ. Στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Ριντ είχε άσχημη συμπεριφορά προς τον Κεστούτις Κεμζούρα, όμως με τη συγγνώμη που είχε ζητήσει το θέμα είχε λυθεί.

Πρόσφατα υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα διακόψει τη συνεργασία μαζί του. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την αγορά προκειμένου να αποκτήσουν ένα σέντερ κι έναν γκαρντ, ενώ ενημέρωσαν τον Ιωνικό για τη διακοπή του δανεισμού του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα