back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αθήνα 9.84 στηρίζει τα “Ευχοστολίδια”

Διαβάστε επίσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο River West η εκδήλωση-γιορτή για τη δράση του ΟΠΑΠ “ευχοστολίδια”. Ο Αθήνα 984 ήταν χορηγός της εκδήλωσης, και το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Αθήνα 984, Νίκη Αραμπατζή. Τα Ευχοστολίδια αποτελούν μια ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Ο Αθήνα 984 ήταν φέτος από τους υποστηριχτές  της δράσης επιλέγοντας δώρα  για τα παιδιά και βάζοντας την υπογραφή του σταθμού της πόλης στην πιο ελπιδοφόρα και ενθαρρυντική εκδήλωση για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Οι χιλιάδες  επισκέπτες των χριστουγεννιάτικων εκθέσεων αλλά και οι επώνυμοι φίλοι της δράσης   είχαν -και θα έχουν – τη δυνατότητα να εκπληρώσουν παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονταν σε ζωγραφιές τους.

Κάθε ένας ή κάθε μία, μάλιστα, που εκπλήρωσε “μια ευχή”, έλαβε τη ζωγραφιά του παιδιού ως αναμνηστικό δώρο.

Οι ζωγραφιές ήταν τοποθετημένες σε κάδρα, στο περίπτερο του ΟΠΑΠ, κάτω από το σύνθημα της εκδήλωσης “Μαζί ζωντανεύουμε τις ζωγραφιές των παιδιών”, ενώ υπήρχε ένα καλάθι στο οποίο μπορούσαν οι επισκέπτες να αφήσουν τα δώρα τους και να παραλάβουν τη ζωγραφιά.

Οι “ευχές”αυτές περιελάμβαναν, από σκουφάκια, γάντια και ποδοσφαιρικές φανέλες, μέχρι θαλάσσιες ξαπλώστρες και πέδιλα του σκι.

Παράλληλα ήταν η 6η χρονιά που ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε τη γιορτή αυτή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθαρρυντική.

Το παρών στην εκδήλωση, εκτός της Προέδρου του Αθήνα 984, Νίκης Αραμπατζή και τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού , Δημήτρη Τζιβελέκη,  έδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σταθμού, Δήμητρα Σιδερή,  Πόπη Δομάζου,  Μαριάμ Σακίμπ, Γιώργος Γερονικολός, Χρήστος Σπυριδάκης, Κώστας Κουλούρης και Μαρία Δεπούτη ενώ  εκ μέρους του ΟΠΑΠ, ο υπεύθυνος για την ενέργεια “Ευχοστολίδια”, Κώστας Σκυλογιάννης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα