back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μετράει τις δυνάμεις του απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα από τα φετινά φαβορί της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα σερί τεσσάρων νικών, αντιμετωπίζει απόψε την πανίσχυρη πλέον Μπαρτσελόνα στις 22:00-Novasports 1, για την 13η αγωνιστική της Euroleague,  μετρώντας τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο στη διοργάνωση.

Οι “πράσινοι” του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως πρόκληση για το κατά πόσο μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην διοργάνωση και πρακτικά να δουν μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις τους απέναντι στους ισχυρούς. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις μια νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος με 8-4, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη με 9-3, πίσω μόνο από την Εφές (10-2).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Πιτίνο ενώ για την Μπαρτσελόνα θα λείψει ο Βίκτορ Κλαβέρ ενώ εδώ και καιρό απουσιάζουν λόγω τραυματισμού, οι Τομάς Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα