back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ιω. Αγγελής: «Η Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν μιας γυναικός αρχή. Η κ.Τουλουπάκη έκανε ό,τι ήθελε»

Διαβάστε επίσης

Την άποψη ότι η κ. Τουλουπάκη έκανε ό,τι ήθελε στην Εισαγγελία Διαφθοράς,φέρεται να διατύπωσε ενώπιον της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη Novartis, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής.

Καταθέτοντας για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην Επιτροπή, ο κ. Αγγελής φέρεται να είπε: «Η Εισαγγελία Διαφθοράς ήταν ενός ανδρός αρχή. Για την ακρίβεια μιας γυναικός αρχή. Η κ. Τουλουπάκη έκανε ό,τι ήθελε, δεν ελεγχόταν από κανέναν».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Αγγελής ,σύμφωνα με πληροφορίες , ανέφερε ότι αντικείμενο των συζητήσεων που είχε ως επόπτης με τους άλλους εισαγγελείς, ήταν και δύο φόνοι που ενδεχομένως να σχετίζονται με την υπόθεση Novartis , του εκδότη Μαυρίκου κι ενός άλλου, του επωνομαζόμενου «ντιλιβερά».

Ο κ. Αγγελής , παρουσίσε στην Επιτροπή ένα έγγραφο από το FBI που δεν του το είχε δώσει η κ. Τουλουπάκη ,αλλά το βρήκε ο ίδιος από τις μεταφράσεις που είχε ζητήσει η Εισαγγελία και από το οποίο προκύπτει ότι στην Εισαγγελία Διαφθοράς ποτέ δεν έφτασαν από τις αμερικανικές αρχές , πληροφορίες για ανάμιξη πολιτικών προσώπων στον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων .

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα