back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παράσταση για τον νέο κόουτς στην ΑΕΚ (5-0)

Διαβάστε επίσης

 

 Ο Μάσιμο Καρέρα είδε από τον κερκίδα τη νέα ομάδα του, και η ΑΕΚ ήταν –μετά από καιρό- απολαυστική.

Ούτε ένα, ούτε δύο. Πέντε γκολ πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο (5-0) στην καλύτερη εμφάνιση της φετινής σεζόν. Εκείνης που συμπτωματικά συνέβη με τον Μάσιμο Καρέρα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ο νέος προπονητής της Ένωσης φαίνεται πως ενέπνευσε τον Νέλσον Ολιβέιρα (χατ τρικ) και την παρέα του. Και τα υπόλοιπα έγιναν απλά κομμάτι της ιστορίας, μιας ομολογουμένως άνετης επικράτησης.

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα δίχως νίκη λοιπόν, οι Κιτρινόμαυροι… ξεσάλωσαν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νέλσον Ολιβέιρα που πέτυχε χατ-τρικ, με τον Ντανιέλε Βέρντε να σκοράρει με απίθανη εκτέλεση φάουλ για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο φινάλε με τυχερό τρόπο ο Μάνταλος!

Με αυτή την επικράτησε η ΑΕΚ σκαρφάλωσε στους 21 βαθμούς. Δέκα μακριά από την κορυφή, που μοιράζονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Στους 21 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να παραμένει προτελευταίος με 6.

Το ματς

Με διάθεση να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ μπήκε στο ματς ο Πανιώνιος, προσπαθώντας να χτυπήσει με τον ταχύτατο Αραμπούλι. Μάλιστα, ο Γεωργιανός ήταν αυτός που έφτιαξε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι μόλις στο 3ο λεπτό όταν βγήκε απέναντι από τον Μπάρκα αλλά το πλασέ που επιχείρησε, δεν βρήκε καν εστία και πέρασε πλάγια άουτ. Η Ένωση «άργησε» να μπει στην εξίσωση του ματς. Αλλά όταν το έκανε δεν υπήρχε επιστροφή. Στο 17΄ο Γιάννης Μασούρας έκανε τραγικό λάθος, τροφοδοτώντας ουσιαστικά τον Ολιβέιρα που μπήκε μέσα στην περιοχή και με άψογο πλασέ νίκησε τον Μαλέρμπ για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν και δεύτερο τέρμα, ξανά με τον Ολιβέιρα που εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό τελείωμα έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι έδιναν χώρο στους αντιπάλους τους και έψαχναν την κόντρα. Με τέτοιο τρόπο βρήκαν το τρίτο γκολ στο 62ο λεπτό όταν ο Ολιβέιρα κέρδισε το πέναλτι από τον Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο να νικάει από τα έντεκα βήματα τον Μαλέρμπ για το 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ. Το ματς και οι ελπίδες του Πανιωνίου για κάτι καλό, κάπου εκεί σταμάτησαν και οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Βέρντε με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ άφησε… άγαλμα τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων για το 4-0, με τον Μάνταλο να διαμορφώνει στο φινάλε με τυχερό τρόπο το τελικό σκορ (5-0), χαρίζοντας σε κόσμο, διοίκηση και Καρέρα μπόλικα χαμόγελα.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (76’ Αλμπάνης), Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάια (72’ Σαμπανάτζοβιτς), Ολιβέιρα (79’ Γιακουμάκης)

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μασούρας (73’ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Οικονομίδης (60’ Εμμανουλίδης), Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Άρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι (44’ Τσιλούλης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα