back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απαντά αρνητικά ο Σλούτσκι στην ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Νωρίτερα από ότι περίμεναν αλλά όχι με την απάντηση που ήθελαν απάντησε στον Ιβιτς και τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο Λεονίντ Σλούτσκι.

Παρότι η συνάντηση του ϊλια Ιβιτς με τον Ρώσο τεχνικό στο Αμστερνταμ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και το πρότζεκτ ΑΕΚ φάνηκε πολύ ενδιαφέρον στον 48χρονο τεχνικό δεν φαίνεται να έχει αίσιο τέλος για την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο πρώην Ομοσπονδιακός της Ρωσίας και πολυνίκης προπονητής της ΤΣΣΚΑ μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες τους ζήτησε κι άλλο χρόνο να σκεφτεί το επόμενο βήμα του αφού είναι μόλις μία εβδομάδα ελεύθερος στην αγορά και προσανατολίζεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Πιθανότατα η απόφαση του αυτή έχει να κάνει με τις προτάσεις που όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας του έχει ήδη από μεγάλες Ρωσικές ομάδες και όχι μόνο οπότε θέλει να ζυγίσει τις προτάσεις και να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Από την πλευρά του έχει δίκιο να το βλέπει έτσι όμως η ΑΕΚ έχει ήδη αργήσει να βρει προπονητή οπότε ο Ιλια Ιβιτς άμεσα στρέφεται σε άλλες λύσεις. Είχε κάνει επαφές, τις πάγωσε προσωρινά όταν προέκυψε η περίπτωση Σλούτσκι όμως πάλι θα προχωρήσει. Υπάρχει μάλιστα μία περίπτωση στην οποία ο Ιβιτς αναμένεται να στραφεί άμεσα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα