back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η συνέχεια στα δικαστήρια»

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με επίσημο τρόπο στα όσα αναφέρθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό One κάνοντας λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσε, για γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού και των παρατρεχάμενων, τονίζοντας πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Ξάνθη: «Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ θα προβούν στις νόμιμες ενέργειες»

Την απάντησή της στο ρεπορτάζ του One που κάνει λόγο για σχέση της ακριτικής ΠΑΕ με τον ΠΑΟΚ, έδωσε με μια σύντομη ανακοίνωση η Ξάνθη.
Συγκεκριμένα σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουν το όνομά τους όσο και αυτό της Ξάνθης, θα προβούν Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ΠΑΕ με αφορμή το ρεπορτάζ του One Channel.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα