back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έσεξ: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητές – Ένας νεκρός και 5 τραυματίες

Διαβάστε επίσης

Ένας 12χρονος σκοτώθηκε σήμερα, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά σε ένα σχολείο στο Λόουτον του Έσεξ, στα βορειοανατολικά του Λονδίνου, και η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.

Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το όχημα έπεσε πάνω σε μια ομάδα παιδιών έξω από το Λύκειο Ντέμπντεν. Μεταξύ αυτών είναι τρία αγόρια ηλικίας 13 και 15 χρονών, μια 16χρονη μαθήτρια και μια 53χρονη γυναίκα. Τα τραύματά τους πάντως δεν είναι τόσο σοβαρά ώστε να απειλείται η ζωή τους.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα ασημί Ford Ka, το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε αφού παρέσυρε τους μαθητές.

“Πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό συμβάν”, είπε ο αρχιεπιθεωρητής της αστυνομίας Ρομπ Κίρμπι, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα θύματα και τις οικογένειές τους.

Νωρίτερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο Λύκειο Ντέμπντεν. Ο δρόμος όπου βρίσκεται το σχολείο έχει κλείσει και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κάλεσε τους κατοίκους να την αποφεύγουν.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, μέσω Twitter, ενημέρωσε πως έχει κλείσει ένας δρόμος και στις δύο λωρίδες, ωστόσο, κάλεσε να αποφευχθούν οι θεωρίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, αλλά και για τα πιθανά θύματα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα