back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παύλος Γερουλάνος: “Τα προβλήματα της Αθήνας και των δημοτών της δεν επιτρέπουν προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές διαφορές”

Διαβάστε επίσης

Αθήνα, 2019/12/02

“Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες της Αθήνας δεν επιτρέπουν ούτε προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε μικροπολιτικές διαφορές” δήλωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ” Αθήνα είσαι Εσύ” Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον Αθήνα 984 και στον Βασίλη Πάικο.

“Είναι θετικό ότι βάζουμε τα προβλήματα της πόλης πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες ή της μικροπολιτικές μας διαφορές. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πάντα εκείνος που κάθεται στην ηλεκτρική καρέκλα είναι ο Δήμαρχος και θα δεχθεί τα πυρά μας όταν διαφωνούμε. Παρόλα αυτά υπάρχει διάθεση σύνθεσης και πιστεύω ότι αυτό είναι το είδος του πολιτικού που ζητά πλέον ο κόσμος.”

Σε ερώτημα αν είναι σωστές οι προτεραιότητες της παρούσας Δημοτικής Αρχής, τόνισε:

“Υπάρχουν σωστές προτεραιότητες, αλλά δεν υποστηρίζονται με τον δέοντα τρόπο. Ο κ  Μπακογιάννης μιλά για υιοθεσίες δημοσίων χώρων και ήταν θέμα που εγώ έφερα στο προσκήνιο. Δεν βλέπω όμως να γίνεται η πρέπουσα δουλειά υποδομής. Δεν μπορείς απλώς να το χρησιμοποιείς ως τίτλο, αλλά πρέπει να δείξεις ότι προυπάρχει  η υποδομή. Να πεις με ποιους όρους θα γίνει, τι ζητώ ως Δήμος έναντι αυτού ο οποίος θα υιοθετήσει τον χώρο, που τίθενται περιορισμοί και ποιες δυνατότητες δίνονται για την υλοποίηση του έργου.”

Αναφερόμενος στην κεντρική πολιτική σκηνή και με αφορμή το πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γερουλάνος διατύπωσε την άποψη πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΚΙΝΑΛ έχουν κάποια πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
“Ολη μου η προεκλογική εκστρατεία ήταν στο δρόμο. Από τότε παραμένω συνεχώς έξω, συνομιλώ με κόσμο σε όλη την Ελλάδα και τα μηνύματα είναι ότι υπάρχει ένας πόθος να εκφραστεί μία παράταξη, που αυτή τη στιγμή δεν εκφράζεται. Κοιτάμε από τη μια πλευρά και βλέπουμε το ΣΥΡΙΖΑ, κοιτάμε από την άλλη και βλέπουμε το ΚΙΝΑΛ, αλλά από αυτά τα κόμματα δεν έxει εκφραστεί ένα όραμα, που να μπορεί να αντιπαρατεθεί με την διακυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.”

 

ΑΘΗΝΑ 9.84» – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα