back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O ΠΑΟ, 1-0 τον Αστέρα πλησίασε την εξάδα

Διαβάστε επίσης

 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μια εύκολη νίκη όπως διαφαινόταν στο πρώτο ημίχρονο μετατράπηκε σε ιδιαίτερα αγχώδη για τον Παναθηναϊκό, που επιβλήθηκε με χτυποκάρδι 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πλησίασε την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με πέναλτι στο 8΄. Ένα πέναλτι που δεν είχε δει ο διαιτητής Σέζος αλλά του υποδείχθηκε από τον VAR Τζοβάρα (τράβηγμα του Περέα από τον Σουάρεθ).

Πατώντας πάνω στο 1-0 ο Παναθηναϊκός έκανε κι άλλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για να εδραιώσει το προβάδισμά του, δίχως ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο δεχθεί μεγάλη πίεση και να γλιτώσει το γκολ της ισόφαρισης χάρη στις αποκρούσεις του Διούδη.

Ο Αστέρας σκόραρε στις καθυστερήσεις με τον Μπαράλες αλλά ο σκόρερ ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Σκόρερ: 8′ Χατζηγιοβάνης (πεν)

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κάρτες: Κουρμπέλης – Σουάρεθ, Μ. Φερνάντεθ, Γιόχανσον

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης(79′ Κολοβός), Χατζηγιοβάνης(88′ Κολοβέτσιος), Περέα(61′ Καμπετσής), Μακέντα

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Καπίγια, Βαλιέντε, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Σουάρεθ(60′ Σίτο), Χαουρέγκι(67′ Κρέσπι), Κώτσιρας, Μπαράλες, Μαρτίνεθ(80′ Ιγκλέσιας), Ματρικάρντι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα