back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μώραλης: “Περιμένουμε παρέμβαση της κυβέρνησης για τα οικονομικά της ΕΠΟ”

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μετά τη συνάντησή του με τον Λευτέρη Αυγενάκη τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την παρέμβαση της Κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού. Από τους «ερυθρόλευκους» παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο τρίτος αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Ο Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε:

“Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά”.

Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η FIFA και η UEFA και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα