back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το παιχνίδι με την Τότεναμ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό που στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αφού η ομάδα είχε ρεπό την Τετάρτη και η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα. Αυτό πάντως το οποίο αναμένεται την Κυριακή, είναι ο Ολυμπιακός να έχει κάποιες αλλαγές στην αρχική του 11αδα και οι ερυθρόλευκοι να παραταχθούν σε σχήμα 4-2-3-1.

Σε αυτή την περίπτωση αναμένεται ο Ματιέ Βαλμπουενά να πάρει φανέλα βασικού και να μείνει έξω ένας από τους τρεις χαφ. Ο Γάλλος βρίσκεται πλέον σε θέση να παίξει ακόμα και βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να γυρίσει στην ενδεκάδα μετά από σχεδόν δύο μήνες και να δώσει επιπλέον ποιότητα στο δημιουργικό κομάτι.

Η άλλη αλλαγή που αναμένεται είναι εκείνη του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στη θέση του Μεριά. Σε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η εμπειρία του Έλληνα κεντρικού αμυντικού αλλά και το δυναμικό του παιχνίδι φαντάζουν απαραίτητα, την ώρα που ο Τυνήσιος μετά από το τραγικό του λάθος στο Λονδίνο, δείχνει σε κακή ψυχολογία και θα μείνει στον πάγκο.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σουντανί αντί του Μασούρα, χωρίς όμως να είναι σίγουρο πως θα βρεθεί στους βασικούς της αναμέτρησης. Ο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να ανοίγει νωρίς τα χαρτιά του, οπότε το πιθανότερο είναι το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση να γίνουν ορατές οι τελικές του επιλογές.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα