back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κεμζούρα: «Να βγάλουμε ποιότητα απέναντι στην Αρμάνι»

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρασκευή την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να επικεντρώνεται για την «μάχη» των πάγκων με τον Ετόρε Μεσίνα, την απουσία του Ριντ και την ενεργοποίηση ξανά του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευήςγια την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τοποθετείται για το παιχνίδι πριν την τελευταία προπόνηση των ερυθρολεύκων.

Οι δηλώσεις του Κεμζούρα

Για την Αρμάνι:

«Η Αρμάνι παίζει καλό μπάσκετ, έχει 7 νίκες και παίκτες με ποιότητα. Έχει τον Ροντρίγκεθ στη θέση 1, που μπορεί να σκοράρει και να οργανώσει. Ένας άλλος παίκτης-κλειδί είναι ο βετεράνος Σκόλα, που μπορεί να παίξει δύο θέσεις κι έχει σημαντικό μερίδιο στην επιθετική εικόνα της ομάδας. Τρίτον, υπάρχει ο Μίτσοφ που παίζει σε δυο θέσεις και ο Νέντοβιτς που είναι επίσης πολύ επικίνδυνος».

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Έτορε Μεσίνα, σχολίασε:

«Τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Είχα κάνει κάποιες καλές νίκες, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πάντα είναι μεγάλη η πρόκληση σε τέτοια ματς, αλλά επικεντρωνόμαστε κυρίως στους εαυτούς μας».

Για τη σταθερότητα που αρχίζει να δείχνει ο Ολυμπιακός, τόνισε:

«Παίζουμε καλύτερα, βελτιωνόμαστε. Θα θέλαμε να έχουμε δυο νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι διαφορετικό και δουλεύουμε γι’ αυτό. Απέναντι στην Αρμάνι πρέπει να βγάλουμε ποιότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά και όχι μόνο για ένα διάστημα του αγώνα».

Για Ριντ και Βεζένκοφ:

«Ο Ριντ δεν θα είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι. Σίγουρα ο Βεζένκοφ θα είναι στο rotation και ελπίζουμε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, όπως πάντα και ελπίζουμε να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα