back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περί κυκλικής οικονομίας στο Impact Hub Athens

Διαβάστε επίσης

Ένα διαδραστικό εργαστήριο για την Οικονομία Διαμοιρασμού και την Κυκλική Οικονομία, το οποίο επιχειρεί να εμπνεύσει εταιρείες σχετικά με τον ρόλο που μπορούν να παίξουν σε μια νέα πιο κυκλική, ανοικτή οικονομία κοινοχρησίας με σεβασμό προς το περιβάλλον και την κοινωνία, πραγματοποιείται στο Impact Hub Athens.

«Sharing & Circular Economy: Do more with less»

Ο λόγος για το εργαστήριο με τίτλο «Sharing & Circular Economy: Do more with less», το οποίο  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στις 17:00, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στο πλαίσιο του έργου BeShared, με την υποστήριξη του Impact Hub, φορέα της Οικονομίας Διαμοιρασμού.

Η εκδήλωση που απευθύνεται σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και εγχειρημάτων της Οικονομίας Διαμοιρασμού και της Κυκλικής Οικονομίας θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Impact Hub (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Mattia Marini (Project coordinator, ShareNL & Sharing Cities Alliance), ειδικός σε θέματα Οικονομίας Διαμοιρασμού και Βιωσιμότητας.

Σημειώνεται ότι τo ShareNL αποτελεί ιδρυτικό φορέα του Sharing Cities Alliance, ενός παγκόσμιου δικτύου «sharing» (κοινοχρησίας) πόλεων

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα διαδραστικό εργαστήριο (hands on exercise) με σκοπό την πρακτική εφαρμογή κυκλικών ή/και κοινόχρηστων μοντέλων στο επιχειρηματικό τους μοντέλο.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα