back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στον Αθήνα 9,84:”Ο κ.Γερουλάνος είπε την άποψη του στο Συνέδριο, με καθαρό τρόπο,παρότι δεν συμφωνώ μαζί του. Οι απόψεις δεν μπορούν να ποινικοποιούνται ,εντός ενός Συνεδρίου”

Διαβάστε επίσης

“Το Συνέδριο ήταν ένα φυτώριο ιδεών, απόψεων και σκέψεων ,το οποίο σιγά -σιγά θα ωριμάσει, ώστε να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων” δήλωσε στον Αθήνα 9,84 και τον Αρη Τόλιο ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. “Το ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί στο ΚΙΝΑΛ. Είμαστε περήφανοι για το παρελθόν του και κυρίως για το μέλλον του, το οποίο είναι μέσα από το Κίνημα Αλλαγής” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν τεθεί θέμα αλλαγής ηγεσίας στο κόμμα , επειδή το ΚΙΝΑΛ δεν δείχνει σημάδια διεύρυνσης και πιο δυναμικής πορείας ο κ. Κωνσταντόπουλος είπε : “Αυτό θα τεθεί .Έτσι και αλλιώς η κ. Γεννηματά έχει εκλεγεί έως το 2021. Όλα αυτά τα ζητήματα θα ανοίξουν την κατάλληλη στιγμή και εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις”.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος υπερέβη τα εσκαμμένα ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε : “Ο κ.Γερουλάνος είπε την άποψη του στο Συνέδριο με καθαρό τρόπο,παρότι δεν συμφωνώ μαζί του. Οι απόψεις δεν μπορούν να ποινικοποιούνται ,εντός ενός Συνεδρίου. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Γερουλάνος θα παραμείνει στο χώρο ,όπου μέσω αυτού ,θα μπορέσει να υλοποιήσει τις ιδέες του. Εγώ βλέπω ότι όλοι έχουν διάθεση να προσφέρουν για να μεγαλώσει η παράταξη” κατέληξε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα