back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος στο έκτακτο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: “Ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο.”

Διαβάστε επίσης

 

Συνεχίζονται για 2η μέρα οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στην ομιλία του Παύλου Γερουλάνου με την οποία άσκησε σφοδρότατη κριτική στη Φώφη Γεννηματά, θέτοντας ευθέως θέμα ηγεσίας.
Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γερουλάνος και ζήτησε να αλλάξει η ηγεσία όχι για να υπηρετήσουμε προσωπικές φιλοδοξίες αλλά για να υπηρετήσουμε, όπως είπε, συλλογικές ανάγκες. Την μάχη την κερδίζει αυτός που τολμάει , όχι αυτός που κρύβεται, πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος. “Ενώ σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα. Αύριο όλοι ΠΑΣΟΚ θα λέμε ότι είμαστε εκεί έξω. Άλλωστε ότι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο” τόνισε ο κ. Γερουλάνος.
Αναφερόμενος στο ψήφισμα που διακινεί τις τελευταίες μέρες για τη διεξαγωγή τακτικού συνεδρίου το 2020, έκανε γνωστό ότι έχουν συγκεντρωθεί 2000 υπογραφές επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: Σας φέρνω 2000 υπογραφές, περισσότερες υπογραφές που απαρτίζει αυτό το “σώμα”.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα