back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τσίπρας: Πολιτική κερδοσκοπία της κυβέρνησης οι αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια

Διαβάστε επίσης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, απόψε μιλώντας στο OPEN TV, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Χαρακτήρισε παράλογη επιλογή και πρωτάκουστη ενέργεια τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα καθώς όπως είπε αποδεσμεύονται 1,2 δις ευρώ τα οποία είχαν δεσμευτεί από ανθρώπους που έχουν υπεξαιρέσει δημόσιο χρήμα.

Παράλληλα, έκανε λόγο για γελοίες αλλαγές όσον αφορά την κατοχή μολότοφ καθώς όπως εξήγησε το συγκεκριμένο αδίκημα έγινε μεν πλημμέλημα από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά με ποινή φυλάκισης , μη εξαγοράσιμη. Όσον αφορά τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για πολιτική κερδοσκοπία της κυβέρνησης.

Για το προσφυγικό
Αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση ο κ. Τσίπρας είπε πως παρά τις ατσαλοσίνες τις σημερινής κυβέρνησης, που προεκλογικά επιχειρούσε να χρεώσει το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι θα στηρίξει την πολιτική της σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αποσυμφόρησης των νησιών και μετεγκατάστασης στην ενδοχώρα.

Για NOVARTIS
Όσον αφορά τη ΝOVARTIS ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι εμείς στην υπόθεση αυτή λειτουργήσαμε θεσμικά καθώς πήγαμε σαν αρσακειάδες με τον σταυρό στο χέρι σε αντίθεση με τη ΝΔ που μοναδικό γνώμονα είχε την στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων, όπως τον Δημήτηρη Παπαγγελόπουλο ο οποίος βρίσκεται σε δημόσια ταλαιπωρία.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε ότι δεν είνται διοικητής ΔΕΚΟ για να εκλέγεται με 120-130 ψήφους, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού.

Αναφερόμενος στο Προκόπη Παυλόπουλο είπε ότι έχει τιμήσει με την παρουσία του το προεδρικό αξίωμα αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε μια προσπάθεια απαξίωσής του μέσα από μία ονοματολογία νέων υποψηφίων που θυμίζουν καλλιστεία.

Τέλος ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι είναι στις προθέσεις του να γράψει βιβλίο από 2012 έως σήμερα.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα