back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Euroleague: Αποστολές εκτός έδρας για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της δεύτερης διαβολoβδομάδας της φετινής σεζόν της Euroleague, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να δοκιμάζονται σε Μόναχο και Κάουνας αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Λιθουανία και στο Κάουνας, όπου ύστερα από την ήττα στις λεπτομέρειες από την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, τον περιμένει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Ζαλγκίρις.

Οι «πράσινοι» με υπηρεσιακό προπονητή των Γιώργο Βόβορα και χωρίς προβλήματα τραυματισμών, στοχεύουν σε μια νίκη η οποία θα τους βάλει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών στην Euroleague, μετά το κακό τελευταίο διάστημα που οδήγησε στην απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη. Η Ζαλγκίρις που προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της και θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και να ξεκολλήσει από το 3-5.

 

Ο Ολυμπιακός από την Δευτέρα έχει γίνει…κάτοικος Γερμανίας, καθώς θα δώσει δύο παιχνίδια, σήμερα με την Μπάγερν και την Πέμπτη με την Άλμπα. Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν με αναπτερωμένο το ηθικό ύστερα από την νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στην Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική και με μοναδικό στόχο την νίκη η οποία θα τους φέρει σε συγκομιδή 4 νικών και 5 ηττών.

Η πολύ δυνατή στην έδρα της Μπάγερν, «τρέχει» το ίδιο σερί με τους «ερυθρόλευκους» (3-5) και παίζοντας μπροστά στο κοινό της σίγουρα θέλει να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στην τελική 8αδα. Πρόβλημα για τον προπονητή των Βαυαρών, Ντέγιαν Ράντονιτς, δημιουργούν οι απουσίες των Χιούστις και Μπρέι, αλλά και η πιθανή απώλεια του Τζέντοβιτς, η παρουσία του οποίου είναι καταλυτική για την ομάδα του.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

19:30 Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός (Novasports 2 HD)

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Ερυθρός Αστέρας (Novasports 5 HD)

21:30 Μπάγερν-Ολυμπιακός (Novasports 1 HD)

21:45 Βιλερμπάν – Αναντολού Εφές (Novasports 4 HD)

21:45 Ολίμπια Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports 3 HD)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι (Novasports 2 HD)

22:00 Βαλένθια – Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Novasports 4 HD)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα