back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα κόντρα στη Ζαλγκίρις

Διαβάστε επίσης

O Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague σε ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρει τη νίκη και να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Με μόλις δύο νίκες στα επτά πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και τρεις ήττες σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Ολυμπιακό που θα πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι. Το βράδυ στις 21:30-Novasport1, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Ζαλγκίρις στο Φάληρο και το θετικό αποτέλεσμα θα τους δώσει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια της δεύτερης διαβολοβδομάδας που θα τους βρει σε Μόναχο και Βερολίνο στις 19 και 21 Νοεμβρίου.

Αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις (21:30) στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «σώσουν» τη χρονιά και να πανηγυρίσουν μια νίκη εντός έδρας, όπου έχουν καταγράψει μόλις εκείνη της δεύτερης αγωνιστικής με τη Βαλένθια.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς Πρίντεζης και Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους κράτησαν εκτός στο φιλικό της Δευτέρας με τον Ιωνικό Νίκαιας και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Από την άλλη, η Ζαλγκίρις μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά παραμένει ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, καθώς έχει κερδίσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει άπαντες διαθέσιμους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Ζακ ΛεΝτέι να επιστρέφει στο ΣΕΦ μετά το περσινό του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα