back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αρμενία-Ελλάδα: Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμα θετική εμφάνιση θα αναζητήσει η Εθνική ομάδα απόψε κόντρα στην Αρμενία, για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά την θετική εικόνα στο παιχνίδι με την Βοσνία, η Εθνική ομάδα θα ψάξει ακόμα μία καλή εμφάνιση στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Αρμενία στις 19:00-Cosmote Sport 2-OPEN TV.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του την ίδια καλή εικόνα με τη Βοσνία, προκειμένου να αποδειχτεί πως η εμφάνιση στον προηγούμενο παιχνίδι δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα», αλλά το πρώτο δείγμα της νέας φιλοσοφίας του Ολλανδού.

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει, θα διατηρήσει το 4-2-3-1 του παιχνιδιού με τη Βοσνία. Κάτω από τα δοκάρια θα επιλέξει ανάμεσα σε Μπάρκα ή Βλαχοδήμο, με τους Μπακάκη δεξιά και Γιαννούλη αριστερά στην άμυνα, ενώ στα στόπερ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Χατζηδιάκος και Σταφυλίδης. Αμυντικά χαφ οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, τη μεσοεπιθετική τριάδα θα συνθέσουν οι Μπακασέτας, Μασούρας και Λημνιός ή Μάνταλος, με τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα