back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μία πράσινη νύχτα στο Μουσείο – Sleepover για οικογένειες με παιδιά

Διαβάστε επίσης

Το πιο αγαπημένο sleepover, για γονείς και παιδιά, επιστρέφει για 3η φορά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου που μεταμορφώνεται για ένα βράδυ στον πιο συναρπαστικό χώρο παιχνιδιού, διασκέδασης και εξερεύνησης.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και το INNOVATHENS powered by Samsung, που έχει αφιερώσει τη φετινή χρονιά στο περιβάλλον με την ενότητα “Greenability”, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανοίγουν τις πόρτες τους για ένα ξεχωριστό sleepover για οικογένειες και παιδιά από 7 ετών.

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου μέχρι και το πρωί της επόμενης, Κυριακής 10 Νοεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία, μικροί και μεγάλοι, να κάνουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γη μέσα από πολλές και απολαυστικές δραστηριότητες με θέμα –ποιο άλλο;- το περιβάλλον!

Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο πριν πέσει η νύχτα, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι θα μοιραστούν σε δύο ομάδες: τα Σκαθάρια και τις Γάτες! Θα θαυμάσουν ζωντανά μυρμήγκια και σκαθάρια αλλά και αυθεντικά απολιθώματα εκατομμυρίων ετών, θα παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό εικαστικό εργαστήριο STEAM και θα φτιάξουν τα δικά τους φωτεινά ζουζούνια!

Ξυπνήσατεεε;! Η επόμενη μέρα ξεκινά δυναμικά με ένα πλούσιο πρωινό με πολλή όρεξη γιατί έχουμε… κυνήγι θησαυρού για να κάνουμε το περιβάλλον γύρω μας βιώσιμο!

[su_slider source=”media: 138050,138049,138051″]

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα