back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο τη νίκη κοντρα στη Βαλένθια υπό το βλέμμα του Πιτίνο

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της Euroleague υπό το βλέμμα του Ρικ Πιτίνο και θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει ένα σερί που θα τον φέρει πιο κοντά στην οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη πιο σημαντική νίκη του στη φετινή Euroleague απέναντι στην Εφές και θέλει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια στις 21:30-Novasports1, να δώσει νόημα στη νίκη κόντρα στους Τούρκους πριν από μια εβδομάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και ο Νίκος Παππάς έχει επιστρέψει στην δράση και διεκδικεί πλέον θέση στην δωδεκάδα. Στον αντίποδα, η Βαλένθια που μετρά μόλις μια νίκη σε έξι ματς, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Βέλγο γκαρντ Σαμ Βαν Ρόσομ, που έχει βασικό ρόλο στην ισπανική ομάδα.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για τις συζητήσεις με την ΕΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα