back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προανακριτική για Novartis: Εξαίρεση βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ζητά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Διαβάστε επίσης

Την εξαίρεση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του Κινήματος Αλλαγής από τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής της Novartis θα ζητήσει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, όπως δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, προσθέτοντας ότι «ήδη εγείρονται πολύ σοβαρά νομικά ζητήματα».

Αίτημα και υπόμνημα εξαίρεσης κατά των τεσσάρων βουλευτών Πλεύρη, Καραγκούνη, Κυρανάκη και Κεγκέρογλου ανακοίνωσε ότι θα υποβάλλει ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγελόπουλου Δημήτρης Τσοβόλας, μιλώντας στον Alpha 98,9.

«Η απόφαση για εξαίρεση Πολάκη – Τζανακόπουλου είναι αυθαίρετη, παράνομη και θα οδηγήσει σε ακύρωση της διαδικασίας. Δεν είναι δυνατόν η επιτροπή που λειτουργεί ως εισαγγελέας να κάνει αίτηση εξαίρεσης των μελών της και να αποφασίζει η ίδια που κάνει την αίτηση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα για να μην προχωρήσει η διαδικασία», δήλωσε ο κ. Τσοβόλας.

Σήμερα συνεδριάζει η Προανακριτική Επιτροπή στον απόηχο της απόφασης για την εξαίρεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη, από τις εργασίες της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα