back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρελθόν ο Νίκο Κόβατς από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή δεδομένων στη Μπάγερν Μονάχου και απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.
Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής φαινόταν ότι η διοίκηση της Μπάγερν θα παραμείνει με τον Κροάτη προπονητή στο τιμόνι, ωστόσο όπως αποκάλυψε λίγη ώρα αργότερα η «Bild» και επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι πρωταθλητές Γερμανίας, ο Νίκο Κόβατς αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας καθώς ο ίδιος ο Κροάτης υπέβαλλε την παραίτησή του.

«Νομίζω πως αυτή είναι η σωστή απόφαση για το σύλλογο αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα και επίσης ο τρόπος που παίζαμε τελευταία, με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση.

Ο αδερφός μου Ρόμπερτ και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Μπάγερν για τους τελευταίους 18 μήνες. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατέκτησε την Bundesliga, το Κύπελλο Γερμανίας και το Σούπερ Καπ.

Ήταν ένα όμορφο διάστημα. Εύχομαι στο σύλλογο και στην ομάδα ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου ο Κόβατς.

Υπηρεσιακός προπονητής στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό θα αναλάβει ο βοηθός του, Χανς Φλικ, που θα καθήσει στον πάγκο της Μπάγερν και στο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου κόντρα στην Ντόρτμουντ.

 Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα