back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ματσάρα στην Τούμπα, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-2

Διαβάστε επίσης

 

Ο Παναθηναϊκός στο 87′ προηγήθηκε με 2-1, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 99′ με γκολ του Βιεϊρίνια. Αποβλήθηκε ο Γιώργος Δώνης, καθώς ήταν έξαλλος στο τέλος με τους διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός και σώθηκε από την απόφαση του διαιτητή Βίντσιτς να καταλογίσει πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Κουρμπέλη στον Κρέσπο κι ενώ είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων! Τη φάση κλήθηκε να εξετάσει ο VAR (ήταν ο Τζήλος) που όμως δεν μπόρεσε να κρίνει αν υπήρχε παράβαση ή όχι και κλήθηκε ο Βίντσιτς να δει με τα ίδια του μάτια τη φάση. Πήγε είδε και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το πέναλτι και ισοφάρισε 2-2.

Στο μεταξύ ο Δώνης είχε βγει από τα ρούχα και ζήτησε εξηγήσεις από τον τέταρτο διαιτητή Κουτσιαύτη, τον απώθησε μάλιστα και ο Βίντσιτς τον έστειλε στα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα.. Ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του δικαιούταν να φύγει νικητής από την Τούμπα. Προηγήθηκε στο σκορ στο 44΄με γκολ του Ζαχίντ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε γκέλα του Κρέσπο και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 65΄που ο Βιεϊρίνια με σουτ-κεραυνό ισοφάρισε.

Από κει και πέρα το ματς έγινε ροντέο. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για το δεύτερο γκολ και το «άγγιξε» στο 77΄ όταν η κεφαλιά του Μάτος από σέντρα του Βιεϊρίνια έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Διούδη. Στο τέλος όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να βρεθεί γυμνός στα μετόπισθεν και ο Μακέντα στο 87΄ τον τιμώρησε κάνοντας το 1-2. Το αήττητο των 43 αγώνων του ΠΑΟΚ είχε σχεδόν καταρριφθεί όταν έγινε η φάση του 96΄που τίναξε το ματς στον αέρα…

Γήπεδο: Τούμπας

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

Σκόρερ: 65΄, 99 πεν Βιεϊρίνια – 44΄Ζαχίντ, 87΄Μακέντα

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Κάρτες: Κίτρινες: Στοχ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Γιόχανσον – Μακέντα, Σένκεφελντ, Ινσούα, Διούδης

Κόκκινες: Γιώργος Δώνης (προπονητής)

ΠΑΟΚ (Αμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο (64′ Ακπομ), Λημνιός (46′ Βιεϊρίνια), Στοχ (46′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιοχάνσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ (70′ Περέα), Χατζηγιοβάννης (68′ Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (81′ Αποστολάκης), Μακέντα.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα