back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αδ. Γεωργιάδης για προανακριτική: Υπάρχουν κανόνες και από αυτούς δεν εξαιρείται κανένας

Διαβάστε επίσης

Αυστηρή προειδοποίηση προς τις Τράπεζες για τις καταχρηστικές χρεώσεις, απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι: «Οι Τράπεζες και ο Πρωθυπουργός πρέπει να προσέξουν γιατί υπάρχει και το ζήτημα της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Αν είχαμε στοιχεία, θα τα είχαμε παραδώσει. Να έχουν στο μυαλό τους, ότι οι πολίτες συνέβαλαν για να υπάρχουν και να γίνει σεβαστό το εισόδημά τους».   

Αναφερόμενος στο θέμα της προανακριτικής και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι εκφράσεις του τύπου «θα με βγάλουν σηκωτό από την Επιτροπή», θυμίζουν Κασιδιάρη και όχι δημοκρατικό κόμμα. «Υπάρχουν κανόνες και από αυτούς δεν εξαιρείται κανένας. Συζητήθηκαν όλα στην επιτροπή και απεφάνθη η πλειοψηφία», δήλωσε ο κύριος Γεωργιάδης, θυμίζοντας ότι ο ίδιος όπως και ο Μάκης Βορίδης, είχαν εξαιρεθεί από την εξεταστική επιτροπή, όταν το είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.   

Τέλος, για τις πρόσφατες αναφορές του σε ενδεχόμενο χρηματισμό του Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι μισή ώρα μετά σε ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τον αναπτυξιακό νόμο, είχε χαρακτηρίσει κάποια άρθρα, «χορηγία στους χορηγούς μου». Και συνέχισε «Δεν είδα να του λέει κανείς τίποτα, ότι κατηγορεί χωρίς στοιχεία. Δεν μπορεί λοιπόν ο Γεωργιάδης να είναι κακός και ο Τσίπρας όχι. Δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα